Help mee!

Als je als ouders een tweede (of derde) kindje krijgt na de geboorte van je kind met een beperking sta je voor nieuwe uitdagingen. Een van de problemen waar je tegen aan gaat lopen is: Hoe ga je op pad met meerdere kinderen waarvan een in een rolstoel zit? In 2011 na de geboorte van het zusje van Tycho liepen ook wij tegen deze uitdaging aan. Samen met vrienden, de ergotherapeut en de leverancier van de rolstoel hebben we daarom zelf een zitje achter de rolstoel van Tycho gemaakt.

IMG_0463

Dit idee werd opgemerkt door adaptatieadviseur Pieter van Vulpen van Lammert de Vries. Daaruit voort is een samenwerking gegroeid met de intentie om het zitje achter de rolstoel te gaan produceren voor andere gezinnen. Hanneke, een student van de opleiding bewegingstechnologie uit Den Haag is aangetrokken om de verdere uitwerking op zich te nemen. Hanneke heeft een vragenlijst opgesteld voor ouders die interesse hebben in een oplossing voor dit probleem.  

Mocht je ouders kennen of hier zelf als gezin tegen aanlopen? Help ons mee het zitje te ontwikkelen door het invullen of verspreiden van de vragenlijst! 

Klik op onderstaande link voor de vragenlijst met begeleidende brief. De sluitingsdatum is vrijdag 14 maart, onder de inzenders wordt een VVV bon van 15,00 verloot. 

Vragenlijst voor ouders-1

Geef een reactie