En toen was er……….onze website

We hebben een leuk feest gehad rondom het openen van de website. De internet pagina is op de televisie geopend via een tablet. Herma onze vriendin die de website heeft ontworpen kreeg de eer de URL in te toetsen. Familie, vrienden, zorgverleners, Tycho en wij waren aanwezig. De reacties zijn heel positief en warm. Dit is heel fijn om terug te krijgen, ook van andere ouders en daar doen we het voor. Het geeft ons ook veel rust dat er nu een plek is waar we mensen naar toe kunnen verwijzen. Het klopt, dat we nu op elke vraag over Tycho in koor zeggen: ‘Kijk maar op de website’  uhh, nee, maar wel een beetje. 

Onze eerste nieuwsbrief is bijna klaar. Wil je hem ontvangen? Geef je op via de knop ‘Volg ons’ aan de rechterkant van de pagina.

 

openingfoto 

Geef een reactie