Drie augustus officiële opening website

Na maanden hard werken aan de website van de Stichting gaat de website drie augustus officieel geopend worden. Onze goede vriendin Herma, Magnus en Paula zullen hem openen. We zijn nu al blij met het resultaat. Hier en daar moeten er nog wat dingen worden aangepast zoals je misschien merkt. Er is tot in de kleine uurtjes aan de website gewerkt naast alle dagelijkse dingen. Het is proces van een aantal jaren geweest. In 2010 is de stichting opgericht met het ideaal ‘iets’ te willen betekenen en meer bekendheid te geven aan het Sturge Weber Syndrome en een gemeenschappelijke plek te crieeren voor betrokken zorgverleners. Maar ook om middelen te werven die Tycho zijn mogelijkheden kunnen vergroten en daarmee van ons als gezin. Inmiddels heeft de stichting al veel meer vorm gekregen.

Geef een reactie